Stichting
Vrienden van Oud Hillegom

U bent hier: Home › Nieuws › Nieuws

Nieuws: Kalender 2018 "Hillegom toen en nu"
   (21-09-2017)

Vrienden van Oud Hillegom stellen nieuwe kalender samen

voor 2018: "Hillegom toen en nu"

  

Opnieuw een Hillegom-kalender voor 2018

Na een aantal jaren zonder, is er voor 2018 weer een Hillegom-kalender met beelden van toen en nu. The Readshop Hillegom heeft in samenwerking met Stichting Vrienden van Oud Hillegom de kalender in productie genomen. Het eerste exemplaar werd op 20 september aan burgemeester Arie van Erk overhandigd.

Hillegom is een dorp in beweging, en dat geldt zeker voor de openbare ruimte. De kalender is niet alleen interessant voor liefhebbers van nostalgische straatbeelden, maar zeker ook voor de jongere Hillegommers én voor de zogenaamde nieuwe Hillegommers. Zij krijgen met deze kalender een inkijkje in hoe twaalf plekken in het Hillegom van nu er vroeger uitzagen door middel van foto’s van toen en nu met een beschrijving van de locatie.

Frank Evers is de initiator van de Hillegom-kalender. Hij vond het hoog tijd dat er weer een nostalgische jaarkalender van Hillegom verscheen en zocht de samenwerking met Stichting Vrienden van Oud Hillegom voor de samenstelling ervan. Jan Zeilemaker zorgde voor het beeldmateriaal uit het Vrienden-archief en voor de vormgeving van de kalender, Marca Bultink beschreef de locaties.

De Hillegom-kalender is vanaf nu verkrijgbaar bij The Readshop Hillegom aan de Hoofdstraat 93. De prijs is € 9,95 en van iedere verkochte kalender gaat een euro naar de clubkas van de Vrienden.

De kalender “Hillegom toen en nu” voor 2018 is uit!
VLNR Marca Bultink, Jan Zeilemaker, Burgemeester Arie van Erk, Frank Evers. (foto: pr)

Over Stichting Vrienden van Oud Hillegom

Stichting Vrienden van Oud Hillegom is in 1990 opgericht met als doel het behouden, zo nodig herstellen en verbeteren van natuur, landschap, woonomgeving, monumenten en beeldbepalende panden in Hillegom. Bovendien wil de stichting het besef bevorderen dat iedere Hillegommer hiervoor medeverantwoordelijk is.
In de 27 jaar van haar bestaan heeft de stichting veel werk kunnen verrichten om deze doelen te behalen. En daar gaan we met veel enthousiasme en de steun van meer dan 1.100 donateurs mee door!
Stichting Vrienden van Oud Hillegom organiseert allerlei evenementen. Het volledige evenementenoverzicht vindt u op www.vriendenvanoudhillegom.nl.

 

 

Nieuws
Nieuws archief
Wie zijn wij?
ANBI
Bestuur
Werkgroepen
Verhuizing naar Veelzorg
Beschermheer
Aanwinsten
Documentatiecentrum
Aanmeldingsformulier Evenementen
Aanmeldingsformulier nieuwe donateur
Heemtuin / Schülte-Küperjanshof
Lijst Historisch Erfgoed
Open Monumentendag 2018
Toekomstig erfgoed
Oorkonde Vrienden van Oud Hillegom
Aanzienlijk Hillegom
Hangkouserieën
Hangkouserieën / reacties van lezers
Sporen van vroeger
Boom in beeld
Fotoalbums
Boeken in drukvorm
Online publicaties
Frans Out-galerij
Frans Out-galerij: de winnaars
Verslagen van evenementen
Evenementenoverzicht
Links
Aanmeldingsformulier nieuwe donateur
F.A.Q.

Ogenblik a.u.b. ...