Stichting
Vrienden van Oud Hillegom

U bent hier: Home › Nieuws › Nieuws

Nieuws: Jubileumnummer Hangkouserieën is uit!
   (28-02-2018)

Jubileumnummer van Hangkouserieën is uit!

 

(Persbericht dd 21 februari 2018)

Hangkouserieën bestaat 25 jaar en ter ere van dit jubileum heeft Stichting Vrienden van Oud Hillegom besloten om het jubileumnummer (75) dubbeldik uit te brengen. Donateurs kunnen vanaf 28 februari hun exemplaar van het tijdschrift in de brievenbus verwachten.

Hangkouserieën verschijnt driemaal per jaar, normaliter 32 pagina’s in A4-formaat en fullcolour. Ruim vier jaar nu, beleeft de redactie veel plezier aan het samenstellen van het blad dat een mix is tussen historische artikelen over Hillegom en nieuws vanuit de stichting. Eindredacteur Marca Bultink: “In de eerste 20 jaar verschenen die verhalen in klein formaat en met zwart-wit afbeeldingen. Dat is jammer, want veel verhalen zouden in ons huidige blad en in fullcolour veel beter tot hun recht komen. Vandaar dat wij in deze Hangkouserieën een selectie van artikelen in een nieuw jasje hebben gestoken.”

In totaal 15 artikelen worden in dit jubileumnummer van Hangkouserieën opnieuw voor het voetlicht gebracht. Ofschoon het een dubbeldik nummer is, is de prijs in de losse verkoop als vanouds € 5,00. Hangkouserieën is los verkrijgbaar bij The Readshop Hillegom. Donateurs (minimum jaarbijdrage € 8,50 voor Hillegommers) ontvangen driemaal per jaar het blad als onderdeel van hun donateurschap.

Naast het verzorgen van donateursblad Hangkouserieën zet vrijwilligersorganisatie Stichting Vrienden van Oud Hillegom zich op nog meer vlakken in ten behoeve van de cultuurhistorie in Hillegom, zie hiervoor de website. 

Nieuws
Nieuws archief
Wie zijn wij?
ANBI
Bestuur
Werkgroepen
Verhuizing naar Veelzorg
Beschermheer
Aanwinsten
Documentatiecentrum
Aanmeldingsformulier Evenementen
Aanmeldingsformulier nieuwe donateur
Heemtuin / Schülte-Küperjanshof
Lijst Historisch Erfgoed
Open Monumentendag 2018
Toekomstig erfgoed
Oorkonde Vrienden van Oud Hillegom
Aanzienlijk Hillegom
Hangkouserieën
Hangkouserieën / reacties van lezers
Sporen van vroeger
Boom in beeld
Fotoalbums
Boeken in drukvorm
Online publicaties
Frans Out-galerij
Frans Out-galerij: de winnaars
Verslagen van evenementen
Evenementenoverzicht
Links
Aanmeldingsformulier nieuwe donateur
F.A.Q.
Gastenboek

Ogenblik a.u.b. ...