Stichting
Vrienden van Oud Hillegom

U bent hier: Home › Nieuws › Nieuws

Nieuws: Nico Kors winnaar in de Frans Out-galerij
   (27-02-2019)

Nico Kors winnaar in de Frans Out-galerij

van Stichting Vrienden van Oud Hillegom

 

De winnende foto in de Frans Out-galerij, een bootje in de Singel aan de Elsbroekerpolder. (foto Nico Kors / SVvOH)

 

Een zwartwit-foto van Nico Kors gekozen als winnende foto van een van de fotowedstrijden voor de Frans Out-galerij. Stichting Vrienden van Oud Hillegom organiseert deze fotowedstrijden voor de digitale fotogalerij als eerbetoon aan de eerste Vrienden-voorzitter en diens nalatenschap.

De opdracht van de fotowedstrijd luidde “De Hillegomse polders” en Nico wist met zijn foto van een bootje tussen het riet van de Singel de jury voor zich te winnen. De prijs voor de winnende foto is een uitvergrote afdruk in een fraaie lijst. Daarnaast wordt de foto toegevoegd aan de digitale Frans Out-galerij op de website van de Vrienden van Oud Hillegom (onder kopje Publicaties). Onlangs overhandigde Vrienden-voorzitter Hans Lommerse de ingelijste foto uit aan Nico Kors, in het sfeervolle kantoor in Kwekerij Veelzorg. De volgende uitreiking hopen de Vrienden in juni 2019 te doen, aan de winnaar van de nieuwe fotowedstrijd met de opdracht “Jong geleerd is oud gedaan”. Iedereen mag meedoen en inzenden kan tot 1 mei. De spelregels staan op de website van de stichting.

De vrijwilligersorganisatie Stichting Vrienden van Oud Hillegom organiseert naast fotowedstrijden voor de Frans Out-galerij nog meer evenementen; zie hiervoor onze website.
Wij heten u van harte welkom in ons onderkomen op Kwekerij Veelzorg, Stationsweg 131, op dinsdagavonden van 19.30-21.30 uur en elke eerste dinsdagmiddag van de maand van 13.30-16.00 uur.

De Vrienden van Oud Hillegom hebben de Frans Out-galerij opgericht ter nagedachtenis aan eerste voorzitter Frans Out. Op die manier wil de stichting graag zijn bijdrage aan het erfgoed van Hillegom levend houden. Deze digitale fotogalerij (met grotere afbeeldingen dan hierboven) vindt u op de Vrienden-website www.vriendenvanoudhillegom.nl onder het kopje Publicaties, via deze link.

De volgende opdracht voor de Frans Out-galerij is “Jong geleerd is oud gedaan” en foto’s kunnen worden ingestuurd tot 1 mei naar emailadres frans.out.galerij@gmail.com.

  

Vrienden-voorzitter Hans Lommerse houdt de ingelijste foto nog even vast, alvorens die te overhandigen aan Nico Kors (foto Harry Prins / SVvOH)

 

 

 

Nieuws
Nieuws archief
Wie zijn wij?
ANBI
Bestuur
Werkgroepen
Verhuizing naar Veelzorg
Beschermheer
Aanwinsten
Documentatiecentrum
Aanmeldingsformulier Evenementen
Aanmeldingsformulier nieuwe donateur
Hillegomse monumenten
Heemtuin / Schülte-Küperjanshof
Lijst Historisch Erfgoed
Open Monumentendag 2018
Open Monumentendagen 2019
Toekomstig erfgoed
Oorkonde Vrienden van Oud Hillegom
Aanzienlijk Hillegom
Hangkouserieën
Hangkouserieën / reacties van lezers
Sporen van vroeger
Boom in beeld
Fotoalbums
Boeken in drukvorm
Online publicaties
Frans Out-galerij
Frans Out-galerij: de winnaars
Verslagen van evenementen
Evenementenoverzicht
Links
Aanmeldingsformulier nieuwe donateur
F.A.Q.

Ogenblik a.u.b. ...