Stichting
Vrienden van Oud Hillegom

U bent hier: Home › Nieuws › Nieuws

Nieuws: 10 juli Feit- of fictiewandeling door Vrienden van Oud Hillegom
   (27-06-2019)

 

Wandelen met Vrienden van Oud Hillegom

Woensdag 10 juli Feit- of fictiewandeling

 

(persbericht 27 juni 2019)

Op woensdagavond 10 juli organiseert Stichting Vrienden van Oud Hillegom de Feit- of fictiewandeling. Veel deelnemers kijken er al naar uit, want het is ieder jaar opnieuw de uitdaging om de ware en verzonnen verhalen te onderscheiden. Veronica Handgraaf en Wilbert Koops zullen ook dit jaar verhalen vertellen tijdens de wandeling door het centrum van Hillegom.
De wandeling start om 19.00 uur bij de Grote Pomp aan de Houttuin en eindigt bij onderkomen De Vonk achter de Maartenskerk waar duidelijk zal worden wie de hoogste score had en daarmee de oorkonde ontvangt. Dit allemaal onder het genot van een versnapering. Deelname kost € 3,00 en aanmelden is niet nodig.

De Vrienden van Oud Hillegom organiseren nog vier zomeravond-activiteiten: op 17 juli wordt met de fiets twee tuinenbezoeken afgelegd in Hillegom, op 24 juli wandelen we de Villa-route, op 31 juli fietsen we de Oorkonde-route en tenslotte op 7 augustus wandelen we de Six-wandeling. De routes van deze fietstochten en wandelingen zijn nieuw in samenstelling dit jaar. Hiervoor is het vertrekpunt Kwekerij Veelzorg aan Stationsweg 131. Hier is het onderkomen van de Vrienden gevestigd en na afloop kan hier worden nagepraat onder het genot van een versnapering.

 De vrijwilligersorganisatie Stichting Vrienden van Oud Hillegom zet zich op verschillende manieren in voor historisch Hillegom zoals het organiseren van allerlei evenementen. Zie hiervoor de website www.vriendenvanoudhillegom.nl. U bent van harte welkom in het Vrienden-onderkomen op Kwekerij Veelzorg, Stationsweg 131, op dinsdagavonden van 19.30-21.30 uur en elke eerste dinsdagmiddag van de maand van 13.30-16.00 uur.

   

De feit- of fictiewandeling trekt ieder jaar veel deelnemers

(Foto Corine Zijerveld / SVvOH)

Nieuws
Nieuws archief
Wie zijn wij?
ANBI
Bestuur
Werkgroepen
Verhuizing naar Veelzorg
Beschermheer
Aanwinsten
Documentatiecentrum
Aanmeldingsformulier Evenementen
Aanmeldingsformulier nieuwe donateur
Hillegomse monumenten
Bedreigd erfgoed
Heemtuin / Schülte-Küperjanshof
Lijst Historisch Erfgoed
Open Monumentendagen 2019
Toekomstig erfgoed
Oorkonde Vrienden van Oud Hillegom
Aanzienlijk Hillegom
Hangkouserieën
Hangkouserieën / reacties van lezers
Sporen van vroeger
Boom in beeld
Fotoalbums
Boeken in drukvorm
Online publicaties
Frans Out-galerij
Frans Out-galerij: de winnaars
Verslagen van evenementen
Evenementenoverzicht
Links
Aanmeldingsformulier nieuwe donateur
F.A.Q.

Ogenblik a.u.b. ...