Stichting
Vrienden van Oud Hillegom

U bent hier: Home › Nieuws › Nieuws

Nieuws: Tony Whelan's derde winst in de Frans Out-galerij
   (31-10-2018)

Tony Whelan voor derde maal winnaar in de Frans Out-galerij

van Stichting Vrienden van Oud Hillegom

 

 

De winnende foto in de Frans Out-galerij, de Veenenburgerlaan in het winterlandschap. (foto Tony Whelan / SVvOH)

 

Voor de derde maal is een foto van Tony Whelan gekozen als winnende foto van een van de fotowedstrijden voor de Frans Out-galerij. Stichting Vrienden van Oud Hillegom organiseert deze fotowedstrijden voor de digitale fotogalerij als eerbetoon aan de eerste Vrienden-voorzitter en diens nalatenschap.

De opdracht van de fotowedstrijd luidde “Vele wegen leiden door Hillegom” en Tony wist met zijn foto van de Veenenburgerlaan in het winterse landschap de meeste jurystemmen voor zich te winnen. De prijs voor de winnende foto is een uitvergrote afdruk in een fraaie lijst. Daarnaast wordt de foto toegevoegd aan de digitale Frans Out-galerij op de website van de Vrienden van Oud Hillegom (onder kopje Publicaties). Onlangs overhandigden Vrienden-voorzitter Hans Lommerse en bestuursleden Gerard van der Post en Jacolien van der Valk de ingelijste foto uit aan Tony Whelan. Het was de eerste uitreiking in het onderkomen van de Vrienden in Kwekerij Veelzorg. De volgende uitreiking hopen de Vrienden in januari 2019 te doen, aan de winnaar van de nieuwe fotowedstrijd met de opdracht “De Hillegomse polders”. Iedereen mag meedoen en inzenden kan tot 1 januari. De spelregels staan op de website van de stichting.

De vrijwilligersorganisatie Stichting Vrienden van Oud Hillegom organiseert naast fotowedstrijden voor de Frans Out-galerij nog meer evenementen; zie hiervoor onze website.
Wij heten u van harte welkom in ons onderkomen op Kwekerij Veelzorg, Stationsweg 131, op dinsdagavonden van 19.30-21.30 uur en elke eerste dinsdagmiddag van de maand van 13.30-16.00 uur.

De Vrienden van Oud Hillegom hebben de Frans Out-galerij opgericht ter nagedachtenis aan eerste voorzitter Frans Out. Op die manier wil de stichting graag zijn bijdrage aan het erfgoed van Hillegom levend houden. Deze digitale fotogalerij (met grotere afbeeldingen dan hierboven) vindt u op de Vrienden-website www.vriendenvanoudhillegom.nl onder het kopje Publicaties, via deze link.

De volgende opdracht voor de Frans Out-galerij is “De Hillegomse polders” en foto’s kunnen worden ingestuurd tot 1 januari naar emailadres frans.out.galerij@gmail.com.

 


 

Vlnr: Winnaar Tony Whelan tussen de Vrienden-vrijwilligers Jacolien van der Valk, Hans Lommerse en Gerard van der Post (foto Jan Zeilemaker / SVvOH)

 

 

 

 

Nieuws
Nieuws archief
Wie zijn wij?
ANBI
Bestuur
Werkgroepen
Verhuizing naar Veelzorg
Beschermheer
Aanwinsten
Documentatiecentrum
Aanmeldingsformulier Evenementen
Aanmeldingsformulier nieuwe donateur
Hillegomse monumenten
Bedreigd erfgoed
Heemtuin / Schülte-Küperjanshof
Lijst Historisch Erfgoed
Open Monumentendagen 2019
Toekomstig erfgoed
Oorkonde Vrienden van Oud Hillegom
Aanzienlijk Hillegom
Hangkouserieën
Hangkouserieën / reacties van lezers
Sporen van vroeger
Boom in beeld
Fotoalbums
Boeken in drukvorm
Online publicaties
Frans Out-galerij
Frans Out-galerij: de winnaars
Verslagen van evenementen
Evenementenoverzicht
Links
Aanmeldingsformulier nieuwe donateur
F.A.Q.

Ogenblik a.u.b. ...